Najbolj brano

6/recent/ticker-posts

Špar: Pica donuti – slana poslastica, ki navdušuje

 





Vir (Spar.si)


Špar je z novo ponudbo pica donutov ustvaril pravo senzacijo med ljubitelji hrane, saj gre za slano poslastico, ki združuje priljubljena okusa pice in krofov. Ta inovativna kombinacija je takoj postala uspešnica v trgovinah po vsej Sloveniji in pritegnila pozornost tistih, ki iščejo nekaj novega in okusnega. Pica donuti so popoln prigrizek za vse priložnosti, pa naj bo to hitra malica, kosilo na poti ali prijeten prigrizek na družinskih srečanjih.

Kaj so pica donuti?

Pica donuti so narejeni iz svežega testa, ki je oblikovano kot klasični krof, a z nadevom, ki prinaša okus prave pice. Mehko testo je napolnjeno s paradižnikovo omako, stopljenim sirom in drugimi priljubljenimi pica sestavinami, kot so šunka, olive ali različna zelenjava. Na voljo so v različnih okusih, tako da lahko vsakdo najde svojo najljubšo kombinacijo. Zaradi svoje oblike in velikosti so pica donuti izjemno praktični, saj jih je enostavno vzeti s seboj in uživati na poti, brez potrebe po priboru ali krožnikih.

Inovativnost pica donutov se kaže v njihovi obliki, saj ponujajo drugačno izkušnjo uživanja v pici. Čeprav so slani, so oblikovani kot krofi, kar jim daje privlačen videz in izstopajočo predstavitev v pekovskem oddelku Šparovih trgovin. To je hkrati tudi eden od razlogov, zakaj so pica donuti hitro postali uspešnica – ljudje so navdušeni nad nečim novim, kar združuje priljubljene okuse na nov način.

Idealna izbira za vsako priložnost

Slani donuti so narejeni iz kakovostnih sestavin, saj Špar vedno stavi na svežino in kakovost svojih izdelkov. Paradižnikova omaka, sir in ostali dodatki, ki se uporabljajo pri pripravi pica donutov, so skrbno izbrani, da zagotavljajo poln okus in zadovoljstvo vsakega grižljaja. Pica donuti so primerni tako za otroke kot odrasle, saj so okusni, nasitni in priročni za uživanje kjerkoli.

Ta novost v Šparovi ponudbi je zagotovo vredna pozornosti. Če še niste poskusili slanih donutov, vam priporočamo, da jih poiščete v Šparovih trgovinah in se sami prepričate, zakaj so postali tako priljubljeni. 

Objavite komentar

0 Komentarji